miercuri, 28 iulie 2010

blog stuff

Cica daca ai blog, tre sa o arzi pe blog si sa scrii mereu cate ceva. Tre sa pari inteligent, sa fii spontan si sa ai talente ascunse de narator. Sa intretii atmosfera, ma intelegi?! Sa faci ambianta... d-astea. Pffff, eu nu am inspiratie mereu, nici entuziasmul necesar pentru a fi stralucitor. Nici nu ma ridic cu pretentii de genul.
Huliganul poet...hahaha!! Sau ala de pe gard cu personalitate multipla :)). Cine ma cunoaste stie cum o ard. Deci mai subtire cu laudele si cu pretentiile la vreo opera de arta. Nu fac pe comediantul si nici pe filosoful. Scriu mereu ce simt sau mai bine zis ce simt ca trebuie sa stie cel care imi citeste blogul. Daca intri pe zona mea, te oblig sa asculti muzica marfa, te fac curios sa citesti chestii care s-ar putea sa-ti fie utile pe viitor, macar pentru cultura ta generala...si cam atat. Nu te gandi ca o sa ma descoperi, ca nu ai sanse ;).
Uite ca de data asta nu o sa mai ordonez ideile si nu o sa le mai tratez cu respect pe fiecare in parte. O sa le las sa se amestece precum se amesteca tutunul cu...stiti voi ce ;))... si apoi se ruleaza si puf puf...passsss ;). M-ati inteles sau nu?!
Nu?!
De ce nu ma mira?!
Lasa fumul sa iasa cu tot cu problemele care te apasa, cu tot ce ti-a stat pe inima, cu toata rautatea adunata in cocina asta in care mananci si te caci la un loc cu toti prajitii, cu toate creierele astea spalate la 40 de grade cu detergent ieftin, economic si prost.
Retardeaza-te!
Fii tu insuti!
Lasa fumul. Uita-l!
Fii prost!
E bine.
E util.
E comod si al dracului de placut.
Uita de semnalul de alarma. Uita de grija zilei de maine. Uita de ura, clisee, zgomot, praf, frica, mizerie, reclame, datorii, principii, moralitate, sugestii, colegi, mcdonalds, coke, pisat, coke, pisat...coke.
In timp ce tu citesti mizeria de mai sus, din Suedia se extrage minereu de fier in cantitati uriase ce va fi folosit in proportie de optzeci la suta pentru fabricarea armamentului nato, in statele unite ale americii se produc 33, 13 omucideri, in rusia sunt racolate aproximativ cincisprezece fete cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani pentru a se prostitua, in africa de sud se jefuiesc 126 de locuinte, in nordul londrei se vinde terenul cu o valoare supraestimata la peste 1000% din pretul real, in somalia se nasc 23 de specimene umane purtatoare de virus hiv, in grecia se vand 200 doze de heroina unor tineri cu varste cuprinse intre 14 si 25 de ani, in statul texas se vinde munitie echivalenta ca greutate cu un boing 747, in romania se nasc 4 copii rromi, in japonia sunt ucisi cu buna stiinta 80 de delfini, undeva in niger un om moare de foame... Culca-te linistit!
Tu, eu, noi...suntem bine. Cineva acolo sus inca ne protejeaza. E ok. E ok. Dormi!
Shhhhhhh.....dormi!!!
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Noapte buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu